Aluatul pentru această ruladă se prepară la fel ca şi cel pentru clătite, dar fără zahăr.
Aluatul
Umplutura
Preparăm aluatul din ouăle bătute cu lapte, sare, apa, făina şi bicabonatul stins cu puţin suc de lămâie.
Lăsăm să se odihnească circa 30 de minute.
Între timp pregătim umplutura.
Într-un bol punem brânza dulce, adăgăm untul, sarea şi mixăm totul, până obţinem o cremă fină.
Pregătim o tavă dreptunghiulară.
Încingem tava pe o plită, ungem cu ulei şi turnăm compoziţia.
Intorcem foaia şi pe partea cealaltă, după care o scoatem pe un platou şi lăsăm la răcit.
Când este rece, întindem peste aceasta compoziţia din brânză, aşezăm cârnatul la margine şi rulăm.
Poftă bună!!!
1
brânza dulce trebuie să fie puţin mai moale
2
untul trebuie pregătit să stea înainte de folosire la temperatura camerei