Rulada cu carne

de ana in Mancaruri cu carne, 20 Ian 2011 | 6944 vizualizari

 

By guguluf cu carne postat de Gabitzu

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata(vita si porc)
  • 3 oua
  • 2 lingurite de mustar
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri bulion
  • sare,piper
  • o felie de paine
  • 50 ml lapte
  • pasta de ardei iute
  • 100 gr bacon sau sunca afumata cu  striatii de carne taiata extrem de subtire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu carne:

Painea o inmuiem in lapte si apoi o scurgem bine si o amestecam cu  carnea tocata ,usturoiul pisat ,ouale ,mustarul si bulionul.Amestecam bine apoi asezonam dupa gust cu sare,piper si pasta de ardei iute.

Asezam feliile de bacon una langa alta pe o folie de plastic apoi punem o parte din compozitia obtinuta mai sus si rulam .Cilindrul obtinut il punem putin la congelator pentru a se intari compozitia ,ca apoi sa legam cu usurinta rulada.

Rulada gata legata o coacem  la cuptor.Carnea ce mi-a ramas am facut-o piftelute pe care le-am copt tot in cuptor.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

lacrimioara 1

20.01.2011, 20:54

super am sa o fac si eu

ana 1

21.01.2011, 07:51

lilik multumesc @RuxyRux saru'mana@Rocsi @Mena @Miuta multumesc@Kamy multumesc @Lacramioara ma bucur ca-ti place

oana_pisicutza16 1

12.04.2012, 00:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din pasta de mici cu branza