Rulada cu carne, ficat si carnati.

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2011 | 11849 vizualizari

 

Stiu, stiu............o sa spuneti .....iaaaaaaaaaar carnati!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

INGREDIENTE

  • - 1 foaie aluat foietaj
  • -250 g carne de porc impanata
  • -250 g ficat de porc
  • -2 carnati afumati
  • - 2 cepe
  • -ulei
  • - 3 oua
  • -  marar
  • - cimbru
  • -seminte de susan
  • - sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu carne, ficat si carnati.:

Ficatul se spala si apoi se taie cuburi mai mari care se pun intr-un vas cu apa rece si se dau la foc.Se spumeaza din cand in cand iar cand ficatul este gata fiert se scoate din apa cu ajutorul unei palete si se lasa sa se racoreasca

Se spala carnea, se lasa la scurs si apoi se toaca. Odata cu carnea se mai da prin masina de tocat si ficatul.Separat se curata ceapa , se taie si se pune la calit.Cand devine sticloasa se adauga carnatii taiati bucati mici cam de 1 cm.Amestecul de carne cu ficat se omogenizeaza bine si se pune si el in tigaie peste carnati.Lasam incontinuare  circa 15-20 min.(pana carnea isi schimba culoarea) pe foc avand grija sa amestecam  din cand in cand ca sa nu se prinda.Tragem apoi de pe foc , lasam sa se racoreasca  dupa care amestecam cu ouale(3).Condimentam cu sare si piper dupa gust si adaugam marar si cimbru.Amestecam bine.

Se decongeleaza aluatul,se intinde pe masa  iar deasupra se pune amestecul de  mai sus  cat mai uniform cu ajutorul unei linguri. Se ruleaza. Se unge cu ou batut si se presara seminte de susan.. Se aseaza ruloul  intr-o tava de chec tapetata cu hartie pergament si se da la cuptor circa 20 min. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se taie.

Se serveste drept aperitiv.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne, ficat si carnati." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv Scotch Eggs sau oua scotiene