Rulada cu ciocolata

de madalina27 in Dulciuri, 20 Mar 2011 | 4203 vizualizari

 

SUPER BUNA

 

INGREDIENTE

BLAT:

  • 4 oua,
  • 3linguri de zahar,
  • un pic de sare,
  • 3linguri de faina,
  • 50gr.nuca de cocos.

CREMA:

  • 1plic de sarlota de ciocolata de la DR.OETKER
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciocolata:

Se separa ouale,albusurile se bat spuma cu putina sare,galbenusurile se bat energic cu zaharul pana se albesc,apoi se adauga albusurile batute spuma. Se adauga faina.

Compozitia obtinuta se pune intr-un strat de 1,5 cm intr-o tava in care s-a pus hartie de copt.

Se da la cuptor pentru 8 min- 10 min.

Dupa ce s-a copt blatul se scoate pe un prosop ud si se ruleaza si cu hartia de copt.

Intre timp cat se raceste blatul se prepara sarlota conform instructiunilor de pe plic.

Apoi se scoate hartia de copt se pune peste blat sarlota(din care se pastreaza un pic pentru a glazura si rulada) si se ruleaza apoi se glazureaza si se presara nuca de cocos.

Se da la rece.

TIPS-URI

1

Nu puneti sarlota peste blatul cald ca se va scurge sarlota!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Choux a la creme