Rulada cu crema de cocos si caramel

de ana in Prajituri, 28 Iun 2012 | 30081 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 mari/4 mici foi napolitana
  • Pentru crema caramel:
  • 250 g zahar
  • 300 ml apa
  • 300 g biscuiti
  • Pentru crema cu cocos:
  • 250 g zahar
  • 100 ml apa
  • 250 g unt
  • 280 g lapte praf
  • 200 g cocos
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de cocos si caramel:

Se maruntesc biscuitii dupa care se caramelizeaza zaharul, apoi se adauga apa si se mai lasa pe foc pana se topeste, dupa care se toarna peste biscuiti. Se amesteca bine si se intinde pe foi fierbinte.

Se fierbe apa cu zaharul si untul aproximativ 5 minute pana se leaga siropul, apoi se adauga laptele praf si cocosul. Se amesteca bine apoi se intinde pe foi.

Se ruleaza foile cat este calda crema, apoi se dau la rece cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de cocos si caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Sim0na 1

29.06.2012, 09:52

Este una din dulciurile mele preferate!

amalyutzza 1

30.06.2012, 15:34

trebuie sa o incerc,arata fenomenal

Panacris 1

05.12.2015, 17:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de cocos