Rulada cu dulceata

de alinutzika in Prajituri, 19 Iul 2012 | 3744 vizualizari

 

O reteta simpla, dar foarte gustoasa, cu ocazia implinirii unui an a blogusorului meu.

 

INGREDIENTE

Pt blat:

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina

Pt umplutura:

  • un borcanel cu dulceata

Pt glazura:

  • o ciocolata amaruie si 1 lingura de ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dulceata:

Albusurile se bat spuma, apoi se adauga pe rand zaharul. Cand albusurile sunt tari, adaugam pe rand galbenusurile, apoi treptat faina, amestecand usor. Coacem in tava, pe hartie de copt, la 180 de grade, aproximativ 20 de minute. Scoatem tava si lasam prajitura sa se raceasca. Abia apoi o desprindem de hartia de copt. Rece, o intindem pe fata de masa sau un prosop si o ungem cu dulceata preferata. O rulam cat putem de strans,cu ajutorul prosopului, avand grija sa nu se rupa. Topim ciocolata si o amestecam cu uleiul, apoi ornam rulada deasupra. Lasam la rece, preferabil peste noapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Sim0na 1

20.07.2012, 13:04

Multi ani inainte blogului tau! Si daca tot sarbatorim, pap o portie mai mare

alinutzika 1

20.07.2012, 16:52

multumesc!

Calinnicola1997 1

22.07.2012, 15:07

A FACUT SI MAMI AZI SI E SUPER GUSTOASA Felicitarii !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din albusuri cu frisca si nuca