Rulada cu gem

de LC in Dulciuri, 22 Sep 2012 | 6037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • un praf de sare
  • 10 linguri de apa fierbinte
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • 200 g zahar
  • 100 g amidon
  • un plic praf copt
  • crema de branza ( mascarpone sau oricare alta)
  • gem/marmelada
  • cacao optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem:

Cantitatile sunt pentru tava de la aragaz...In cazul in care folositi una mai mica folosim doar jumatate.

Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare...dupa care adaugam zaharul. Adaugam apa fierbinte si amestecam usor cu o spatula de lemn. Adaugam galbenusurile, unul cate unul amestecand de fiecare data cu miscari usoare de jos in sus. Separat amestecam amidonul cu praful de copt si il cernem deasupra compozitiei de ou si se omogenizeaza. Tapetam cu foaie de copt si lasam la copt la 180 de grade pentru 15-20 minute. Cand este gata se scoate pe un prosop presarat cu zahar pudra, se scoate hartia si se ruleaza. Eu am taiat.o si am umplut o parte cu gem de prune, o parte cu marmelada si crema de branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 550 lei
1099.99 lei
549.99 lei

COMENTARII (22)

elucubratiiculinare 1

24.09.2012, 19:55

si eu am facut rulada azi

Bya Ralu 1

02.10.2012, 21:00

delicios

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 22:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]