Rulada de branza cu somon

de Oana_Georgiana in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2016 | 3032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g branza de vaci
  • 200 g mascarpone
  • 200 g branza de burduf
  • 250 g crema de unt
  • 200 ml lapte
  • 150 ml vin alb
  • 2 pliculete gelatina
  • 1 legatura marar verde
  • 5 morcovi fierti
  • 300 - 400 g somon afumat
  • 3 - 4 fire salvie
  • lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de branza cu somon:

Intr-un castron mai mare amestecam toate branzeturile pe care le-am tinut in prealabil la temperatura camerei. Gelatina se dizolva in vin si apoi se tine la bain-marie aproximativ 15 minute la foc mic. Adaugam apoi gelatina in castronul cu branzeturi la care mai punem laptele si mararul si salvia tocate marunt. Asezonam si amestecam bine branzeturile cu o spatula de lemn. Intr-o forma de chec punem folie alimentara de plastic pe care o tapetam cu felii de somon. Adaugam jumatate din cantitatea de branza peste care punem fasiile de morcovi fiert, acoperim cu restul de branza ramasa si deasupra cu feliile de somon subtiri ramase. Impachetam toata branza cu folia de plastic si o dam la rece de seara pina a doua zi cand putem taia feliile de terina. Se serveste cu cate o feliuta de lamaie si cu frunzulita de salvie sau marar o ornam. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de branza cu somon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coşuleţe aperitiv cu brânză, măsline şi somon afumat