Rulada de carne in foietaj

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2014 | 39161 vizualizari

 

Eu am facut acest fel pentru cina alaturi de o salata de vara. Se face repede si e perfect pentru o zi de vara calduroasa.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne tocata (eu am folosit de porc)
  • sare, piper, sos chilli, 2 linguri pasta de legume
  • 2 oua
  • verdeata tocata (patrunjel)
  • 1 carnat afumat
  • 1 foietaj
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne in foietaj:

Am decongelat aluatul de foietas. Eu am avut in forma rotunda.

Carnea tocata o amestecam cu sare, piper, putin sos chilli,2 linguri pasta de legume (facuta de mine din ceapa, usturoi, morcov, ardei gras, patrunjel verde si ulei de malsine , toate mixate fin cu robotul-O amestecam cu sare si o tinem la frigider. E o baza ideala pentru multe preparate). Mai adaugam carnat afumat (tip trandafir la voi sau cabanos) , 1 ou si verdeata tocata.Daca aveti ceapa verde este super buna.

Intindem aluatul si punem carnea sub forma de rulada la un capat. Acoperim  cu cealalta parte de aluat pe care am crestat-o putin la margini (am facut franjuri. Rulada o crestam usor cu un cutit si o ungem bine cu ou batut cu putin ulei de masline. 

Dam la cuptorul incins in prealabil la 180 grade si lasma cca 35 minute. Se taie cand e rece si se serveste alaturi de salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]