Rulada de carne la cuptor

de reisnaor_2006 in Porc, 21 Dec 2014 | 15093 vizualizari

 

Este foarte satioasa si ne place mult.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de carne de porc tocata
  • 500 gr carne afumata de porc tocata
  • 100 gr cascaval Delaco
  • 100 gr parmezan ras
  • 100 de gr branza de vaca
  • 200 gr de ciuperci
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne la cuptor:

Carnea tocata o amestecam impreuna cu branza de vaca rasa, parmezanul, 2 oua, putina sare si piper. Cand s-au omogenizat ingredientele turnam compozitia pe o hartie de copt si o intindem cu sucitorul.

Radem parmezan si branza de vaca deasupra, asezam feliile de cascaval Delaco, ciupercile din conserva si felii de ceapa taiate subtiri. Rulam cu ajutorul hartiei de copt, o asezam intr-o forma rulada formata, batem un ou si ungem cu el rulada deasupra.

Punem forma in cuptor la 200 de grade 50 de minute.

Pofta buna.

              

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi umplut cu legume si ghebe