Rulada de carne la cuptor

de reisnaor_2006 in Porc, 21 Dec 2014 | 15441 vizualizari

 

Este foarte satioasa si ne place mult.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de carne de porc tocata
  • 500 gr carne afumata de porc tocata
  • 100 gr cascaval Delaco
  • 100 gr parmezan ras
  • 100 de gr branza de vaca
  • 200 gr de ciuperci
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne la cuptor:

Carnea tocata o amestecam impreuna cu branza de vaca rasa, parmezanul, 2 oua, putina sare si piper. Cand s-au omogenizat ingredientele turnam compozitia pe o hartie de copt si o intindem cu sucitorul.

Radem parmezan si branza de vaca deasupra, asezam feliile de cascaval Delaco, ciupercile din conserva si felii de ceapa taiate subtiri. Rulam cu ajutorul hartiei de copt, o asezam intr-o forma rulada formata, batem un ou si ungem cu el rulada deasupra.

Punem forma in cuptor la 200 de grade 50 de minute.

Pofta buna.

              

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]