Rulada de cascaval cu branza si sunca aperitiv

de Miha in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2010 | 16743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g cascaval
  • 50 g unt
  • Pentru umplutura:
  • 250 g branza de vaci
  • 100 g sunca
  • 1/2 ardei gras rosu
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cascaval cu branza si sunca aperitiv:

Sunca o taiem cubulete mici. La fel si ardeiul.

Branza o mixam intr-un castron, cu sare si piper, pana obtinem o crema fina. Adaugam sunca si ardeiul si omogenizam.

Cascavalul il dam pe razatoare, condimentam cu sare si piper dupa gust si adaugam untul moale, la temperatura camerei. Framantam compozitia pana se omogenizeaza si capata consistenta plastilinei.

Pe o folie alimentara intindem compozitia de cascaval intr-o foaie de aproximativ 0.5 cm. Repartizam pe intreaga suprafata crema de branza cu ardei si incepem sa rulam, ajutandu-ne de folie.

Punem rulada la frigider pentru cel putin 3 ore.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval cu branza si sunca aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute cu ciuperci si crema de branza cu spanac