Rulada de foietaj

de cristinutanicolita in Aperitive / Garnituri, 25 Dec 2016 | 13056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g foietaj
  • 300 g salam uscat
  • 3 cârnați cu cașcaval
  • 100 g cașcaval ras
  • ketchup
  • seminte susan si mac
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de foietaj:

Dezghetam aluatul. 

Dam drumul la cuptor. 

Indindem putin aluatul de foietaj, îl tăiem in doua. Luam o foaie, indindem ketchup, punem salamul de luat,cârnații si cascavalul ras si rulam. 

Procedam la fel si cu cealalta foaie.

Batem un ou cu puțin lapte si ungem rulada. Presaram seminte de mac și susan. 

Coacem ruleaza la foc iute primele 10 min dupa care o mai lasă la foc mediu 20 min.

Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv foietaj cu carnaciori