Rulada de porc

de - Andreea - in Porc, 28 Iun 2013 | 5042 vizualizari

 

Reteta o am de multa vreme dintr-o carte de bucate...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata porc
  • 4 oua
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • 800 gr rosii in bulion
  • 1 catel usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc:

Intr-un castron,amestecam carnea tocata,cimbrul,ceapa taiata rondele,morcovul taiat cubulete,1 ou,piper si sare dupa gust.Amestecam bine compozitia ,acoperim cu folie alimentara si il lasam in frigider pentru 30 minute.

Fierbem cele 3 oua si le curatam de coaja.

Punem carnea pe o folie de plastic,intindem un strat si deasupra asezam cele 3 oua .

Rulam carnea astfel incat ouale sa ramana in mijloc.Punem rulada intr-un vas pentru cuptor uns cu ulei.Adaugam rosiile impreuna cu sucul acestora Potrivim de sare si piper si dam la cuptorul incins la 180 grade pentru circa 50 minute.

TIPS-URI

1

Pentru un gust mai bun ouale se pot infasura mai intai in jambon si apoi pune in compozitia ruladei.

2

Se poate adauga dupa preferinta si patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dovleac si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 21:38

Brownie cu oreo - Desertul decadent care te cucerește

pe 14.03 la 17:06

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

pe 14.03 la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

pe 14.03 la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou Brasovean 1 portie