Daca ramaneti cu albusuri puteti incerca sa faceti aceasta rulada si nu o sa va para rau.
Blatul de la rulada l-am luat de pe blogul"Bunatati din bucataria mea Mihaela"iar crema am facut-o din reteta "Prajitura Egipteana".
Se bat albusurile spuma tare cu 200 g zahar.
Se adauga praful de copt,apoi nucile si faina.
Se amesteca foarte bine toate ingredientele.
Se pune compozitia intr-o tava mare de aragaz(40/30)si se da la cuptor pentru 25-30 minute.
Se umezeste cu apa rece un prosp de bucatarie si se ruleaza in el blatul cand se scoate din cuptor.
Se lasa sa se raceasca.
Intre timp se mixeaza frisca foarte bine cu zaharul,zaharul vanilat si intaritorul de frisca.
Se adauga nuca macinata in frisca si se amesteca bine toate ingredientele.
Se umple rulada cu aceasta crema si se da la rece pentru o ora.
E delicioasa!