Rulada din carne de porc umpluta cu sunca si cas afumat

de Andra_Constantinescu in , 27 Iun 2018 | 5208 vizualizari

 

Am pregatit o rulada din carne de porc umpluta cu sunca presata si cas afumat. Am folosit "Condimente pentru porc" de la Delikat. Boiaua de ardei dulce, rozmarinul, usturoiul si maghiranul sunt doar cateva dintre ingredientele din reteta special conceputa pentru condimentarea carnii de porc care au dat un gust deosebit ruladei mele.
Recomand noul produs "Condimente pentru porc" de la Delikat cu ingrediente de calitate, 100% naturale.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de muschi de porc (750 g)
  • sare
  • 1 plic de condimente pentru porc de la Delikat
  • 130 g sunca presata de porc
  • 120 g cas afumat ras
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de porc umpluta cu sunca si cas afumat:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se spala carnea de porc, se taie astfel incat sa devina o bucata mare si intinsa si se bate cu ciocanul. Se da cu putina sare si cu condimentele pentru porc de la Delikat. Se asaza sunca presata pe ea, apoi se presara casul afumat si se ruleaza. Se introduc scobitori pe margini pentru ca rulada sa nu se desfaca.

Se pune intr-o tava unsa cu ulei si se adauga apa.

Tava se acopera cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor pana cand carnea este bine patrunsa. Spre final, in ultimele 5-10 minute, se indeparteaza folia de aluminiu pentru ca rulada de porc sa prinda o crusta frumoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc umpluta cu sunca si cas afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap cu pesto si legume