Am pregatit o rulada din carne de porc umpluta cu sunca presata si cas afumat. Am folosit "Condimente pentru porc" de la Delikat. Boiaua de ardei dulce, rozmarinul, usturoiul si maghiranul sunt doar cateva dintre ingredientele din reteta special conceputa pentru condimentarea carnii de porc care au dat un gust deosebit ruladei mele.
Recomand noul produs "Condimente pentru porc" de la Delikat cu ingrediente de calitate, 100% naturale.
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Se spala carnea de porc, se taie astfel incat sa devina o bucata mare si intinsa si se bate cu ciocanul. Se da cu putina sare si cu condimentele pentru porc de la Delikat. Se asaza sunca presata pe ea, apoi se presara casul afumat si se ruleaza. Se introduc scobitori pe margini pentru ca rulada sa nu se desfaca.
Se pune intr-o tava unsa cu ulei si se adauga apa.
Tava se acopera cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor pana cand carnea este bine patrunsa. Spre final, in ultimele 5-10 minute, se indeparteaza folia de aluminiu pentru ca rulada de porc sa prinda o crusta frumoasa.