Rulada din pulpa de porc cu carnat de casa si friptura

de babi5 in Porc, 19 Oct 2014 | 6991 vizualizari

 

Bunatati de sarbatoare.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg pulpa porc dezosata
  • 3 linguri mustar
  • 2 bucati cirnati de casa
  • 1 capatina usturoi
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • 2 linguru pasta ardei
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din pulpa de porc cu carnat de casa si friptura:

1 kg de pulpa am impartit-o in doua, am batut-o bine cu ciocanul de snitele, am condimentat-o cu sare si piper, am uns-o cu o lingura de mustar. Am asezat bucata de carnat si am rulat pe o folie de aluminiu. Am uns-o si am inchis-o in partea de sus, sa o putem desface usor inainte de a o scoate din cuptor pentru a se rumeni.

Restul de carne am portionat-o si am pus intr-un bait facut din usturoiul pisat, sare, piper, 1 lingura mustar si pasta de ardei. Am facut totul de cu seara si am lasat la rece pana a doua zi. Am asezat intr-o tava, am pus uleiul si 200 ml apa, am acopetit cu folie de aluminiu si am introdus in cuptorul incins la 200 grade pentru 1 ora.

Iintre timp intoarcem carnea din cand in cand sa se patrunda bine. Cand este aproape gata luam folia si desfacem si rulada si mai lasam 10 minute sa se rumeneasca.

Se serveste alaturi de garniturile dorite. Pofta buna! si sa va fie de ajutor

TIPS-URI

1

Este o friptura foarte gustoasa si se potriveste la orice fel de garnitura

2

Alaturi salate sau muraturi, eu o sa folosesc sfecla rosie cu hrean si castraveti murati

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din pulpa de porc cu carnat de casa si friptura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din cotlet de porc umplute cu ciuperci in sos de rosii si pireu de cartofi