Rulou crocant de pui umplut

de reisnaor_2006 in Pui, 1 Mar 2015 | 8424 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 felii de piept de pui
  • 7 felii de branza topita Delaco
  • 100 gr sunca
  • 2 oua
  • pesmet
  • 7 scobitori
  • sare
  • piper
  • Ptr sos:
  • 1 galbenus
  • putina sare
  • 1 lg de mustar
  • 1 lg de smantana
  • ulei
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou crocant de pui umplut:

Feliile de piept de pui le batem ca pentru snitele, le saram si piperam. Pe fiecare bucata punem o felie de branza topita, una de sunca, rulam si le prindem cu o scobitoare. Batem un ou cu putina sare si fiecare rulou il trecem prin oul batut si pesmet.

Tava cuptorului o tapetam cu hartie de copt, asezam rulourile, eu am adaugat si cartofi taiati si dam la cuptor 30 de minute.

Facem sosul preparand maioneza dintr-un galbenus, putina sare, 1 lingurita de mustar si ulei. Amestecam cu 1 lg de smantana si il servim alaturi de rulouri.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou crocant de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

reisnaor_2006 1

02.03.2015, 14:44

va multumesc

mirela0911 1

03.03.2015, 13:21

Taman bun pentru pranz!

monik80 1

09.03.2015, 00:20

sigur o sa incerc,pana acum am facut cu carne de porc,dar o sa incerc si reteta aceasta,arata intr-un mare fel,bravo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou din piept de pui cu bacon si prune uscate