Rulou din piept de pui

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2015 | 6007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui(4 rulouri)
  • 4 bucațele telemea de vacă(capră) mai uscată
  • 4 lingurițe foarte mici de muștar
  • 4 lingurițe foarte mici de maioneză
  • 1 fir de ceapă verde
  • sare, piper după gust
  • 1 lingură cimbru
  • ulei de măsline
  • ulei de florea soarelui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou din piept de pui:

Feliem pieptul de pui în 4 părți egale. Ștergem de apă feliile de piept de pui și le batem subțire.

Sărăm, piperăm după gust și adăugam 1/2 din cantitatea de cimbru.

Jumătate din felie ungem cu maioneză cealaltă jumătate cu muștar. Așezăm în mijlocul feliei bucățica de telemea și o bucată de ceapa verde(ceapă roșie).

Rulăm strâns fiecare felie și încercăm să introducem spre interior capetele(modelul sărmăluțelor).

Stropim fiecare rulou cu ulei de măsline. Sărăm, piperăm fiecare rulou și le presărăm cu cimbrul rămas.

Fiecare rulou îl dăm prin făină(bogat), scuturăm ruloul de făină, îl dăm prin oul bătut apoi prin pesmet(în strat gros).

Așezăm rulourile în tava tapetată cu hârtie pentru copt și stropim rulourile cu ulei de floarea soarelui.

Punem tava în cuptorul preîncălzit la 180 C. Timp de coacere: 15 minute pe o parte și înca 15-20 minute pe cealaltă parte. Se poate servi cu salată de ridichi și ceapă verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de ghebe cu galuste de faina