Rulouri crocante cu salata ruseasca

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2017 | 3555 vizualizari

 

Salata de boeuf este un fel de mâncare tradițional românesc derivat din salata rusească, numită și Olivier.
De obicei se decoreaza in forma de dom. De data aceasta am facut o varianta mai moderna, eleganta si un pic crocanta.
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/01/rulouri-crocante-cu-salata-ruseasca.html

 

INGREDIENTE

Pentru un rulou:

  • 1/2 foaie de brick
  • 1 lingura buna de salata boeuf
  • unt topit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri crocante cu salata ruseasca:

Pregatiti Salata boeuf (vezi retele mele cu carne si cu somon).

Pentru fabricarea rulourilor, am folosit forme in inox (puteti face forme suport din hartie in aluminium).

Taiati foile de brick in 2. Pliati in 2 fiecare jumatate. Cu un penson, ungeti formele si foile de brick cu unt topit.

Rulati foaia impaturita de brick in jurul ruloului- lasati un pic de inox pentru a le demula rapid.

Se coc la 200 ° C, timp de 8-10 minute, pana devin aurii .

Demulati si rezervati rulourile pe un grill.

Umpleti conurile 10 minute inainte de servire, pentru a le pastra crocante.

Le puteti servi ca aperitiv sau ca antreu, cu o salata verde asezonata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri crocante cu salata ruseasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulețe aperitiv