Rulouri cu spanac

de daniastefania in Dulciuri, 21 Apr 2015 | 3884 vizualizari

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu spanac:

Spanacul se spala bine si se fierbe. Apoi se scurge bine si se toaca marunt. Se rade parmezanul, care se amesteca apoi cu spanacul.

Faina se amesteca cu sarea, praful de copt si untul. Se adauga laptele si se amesteca bine pana se obtine o masa omogena. Se infaineaza masa de lucru si se imparte aluatul in doua. Intindem doua dreptunghiuri.

Acoperim fiecare dreptunghi cu amestecul de spanac si parmezan. Se ruleaza aluatul si se da apoi 10 minute la congelator, pentru a fi mai usor de taiat.

Se taie apoi discuri de 1 cm grosime. Asezam rulourile in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit la 220 grade C timp de 12-15 minute, pana devin aurii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]