Rulouri cu vanilie si frisca

de claudiaO in Dulciuri, 28 Mai 2016 | 4316 vizualizari

 

Daca tot am pasit spre reteta 101 hai sa va delectez cu un desert.
Un desert diafan...franțuzesc... pe gustul soțului meu.

 

INGREDIENTE

  • Un pachet foietaj Bella
  • 2 plicuri crema Ole de vanilie
  • 350 ml lapte dulce rece
  • Frișcă batuta
  • Zahar pudra vanilat
Portii: 26
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu vanilie si frisca:

Aluatul foietaj îl lasam la dezghețat de seara in frigider. A doua zi ne apucam cu spor de treabă :)

Tăiem aluatul în fâșii late de 1,5 cm si il așezăm răsucit pe tuburile speciale. Dam la foc iute până se rumenesc. Procedam la fel cu toate până terminăm aluatul. Crema o preparăm instant cu lapte rece. Umplem pe jumatate,cu un pos , rulourile, apoi le pudram bine cu zahar. Pentru un gust deosebit e bine să le lăsați la rece câteva ore sau peste noapte....dacă rezistați :). 

Hai poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu vanilie si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu glazura de ciocolata