Rulouri cu vinete in sos de rosii

de Julie in Mancaruri cu carne, 16 Sep 2011 | 6208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • Umplutura:
  • 300 g carne tocata,
  • 1 ceapa rasa,
  • 2-3 linguri pesmet,
  • 4 linguri cascaval ras,
  • 1 ou,  
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper.
  • Sos: 
  • 5-6 rosii,
  • 2-3 catei de usturoi,
  • 2 linguri ulei,
  • busuioc,
  • sare,
  • piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu vinete in sos de rosii:

Sosul:

Usturoiul taiat feliute se caleste usor in 2 linguri ulei. Se adauga rosiile date pe razatoare si se fierbe totul 10-15 minute. Se adauga dupa gust sare, piper si busuioc.

Vinetele se taie in felii subtiri, pe lungime si se preasara cu sare. Se prajesc 3-4 minute, in putin ulei, pana se inmoaie. Se scot pe hartie absorbanta.

Umplutura:

Carnea tocata se amesteca cu sare, piper, patrunjel tocat marunt, cascaval ras, ceapa rasa, ou si pesmet. Din pasta obtinuta se modeleaza forme cilindrice, mici, care se infasoara apoi in felii de vinete. Rulourile se pot lega cu frunze de ceapa verde, se pot prinde cu scobitori sau se pot lasa ca atare. Se aseaza in tava si se toarna sosul de rosii peste ele. Se da tava la cuptor pentru 45-50 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu vinete in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de pui in sos de smantina cu ciuperci si mamaliga