Rulouri de bacon afumat cu crema de branza

de Ina in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2014 | 3734 vizualizari

 

Pentru ca imi ramasese crema de branza de la aperitivele cu somon, am pregatit si cateva rulouri de bacon afumat. Delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 200 g bacon afumat
  • 100 g branza topita cu smantana, simpla
  • 100 g branza cu smantana ( Fagaras )
  • marar maruntit
  • piper
Portii: 28
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de bacon afumat cu crema de branza:

Branza topita si  fagarasul  se mixeaza, apoi adaugam marar tocat si putin piper. 

Desfacem cu grija feliile de bacon afumat.

Cu posh-ul sau cu o lingurita ungem  cu crema de branza jumatate din fasia de bacon, apoi o vom rula de la capatul uns spre cel neuns, formand rulouri pe care le asezam pe verticala intr-un platou, singure sau alaturi de alte aperitive.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de bacon afumat cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Sim0na 1

03.01.2014, 11:25

Super arata!!

Valclaudia 1

04.01.2014, 10:03

Laura, sa-mi faci si mie un loc in portbagaj Ca prea ma tenteaza preparatele Inei elegante, apetisante, fine.....

Krystyan Trendy 1

09.01.2014, 09:36

arata minunat

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Aperitive festive