Batem feliile de carne cu ciocanul pentru snitele apoi le condimentam cu sare, piper si boia. Le lasam la frigider 30 de minute.
Intre timp spalam spanacul si il fierbem 3 minute in apa cu sare. Il scurgem bine si il tocam marunt.
Amestecam spanacul tocat cu 5 linguri de cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici si cu usturoiul pisat. Adaugam putina sare si piper si amestecam pana se omogenizeaza.
Pe fiecare felie de carne punem o lingura de umplutura. Indoim putin marginile si rulam.
Ungem o tava cu ulei de masline.
Rulourile le dam prin faina apoi prin ou iar la sfarsit le tavalim bine prin fulgii de porunb zdrobiti amestecati cu 2 linguri de cascaval ras. Asezam rulourile in tava.
Cartofii curatati si taiati sferturi ii condimentam cu sare, piper si boia. Adaugam putin rozmarin si 1 lingura de ulei de masline si amestecam bine.
Punem cartofii in tava printre rulouri iar deasupra asezam crengutele de cimbru.
Dam tava la cuptor, la foc potrivit timp de 15 minute. Scoatem din cuptor si intoarcem rulourile iar apoi mai lasam la cuptor inca 10-15 minute.
Servim calde cu cartofi si salata.