Voiam intr-o zi sa fac niste rulouri de pui..dar le-as fi facut altfel decat de obicei...asa ca le-am facut cu suc de rosii si au iesit delicioase...
Pieptul de pui se portioneaza si se spala.
se lasa putin la scurs,apoi batem bucatile de pui cu ciocanul de snitzele,dar nu foarte tare ca sa nu le zdrobiti.
condimentati cu sare si piper.
apoi ungeti fiecare bucata cu suc de rosii.
le asezati pe o farfurie,le acoperiti si le dati la frigider peste 15-20 de minute.
gogosarii in sos ii taiati feliute.
pastramioara la fel.
ouale le batem cu putina sare si piper.
pe o farfurie asezam niste faina alba,iar pe alta pesmet.
scoatem puiul de la frigider.
asezam pe fiecare bucata felii de gogosar in sos si felii de pastrama.
le rulam si le prindem cu scobitori.
punem intr-o tigaie ulei la incins.
dam fiecare rulou prin ou ,faina si pesmet.
le punem in tigaie ,in uleiul incins la foc potrivit.
le intoarcem pe toate partile apoi le scoatem pe niste servetele de bucatarie.
le lasam putin la racorit apoi le serviti cu ce doriti.(eu am papat cu rosii)...