Rulouri de vitel

de MotanLaOale in Vita, 17 Feb 2011 | 6909 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii mai mari de pulpa de vitel
  • 4 felii pastrama
  • 4 felii cascaval
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de vitel:

Feliile de pulpa se bat bine bine sa devina subtiri si cat mai mari si se presara cu sare si piper.

Oul se bate bine cu sare intr-o farfurie.

Faina si pesmetul se pun in doua farfurii intinse.

Se pune o felie de carne pe blatul de lucru, se pune peste o felie de pastrama si la final o felie de cascaval.

Se ruleaza strans, strans si se introduc lateralele in interior (ca la sarmale).

Pentru siguranta se pot prinde cu scobitori sau ace speciale.

se dau prin faina,prin ou, prin pesmet, prin ou si iar prin pesmet.

Cand sunt facute toate se incinge uleiul intr-o tigaie antiaderenta si se pun la prajit la foc mediu intorcandu-se pe toate partile.

Cand sunt facute si au o culoare frumoasa se scot pe hartie absorbanta.

Se pot servi cu orice garnitura si muraturi.

Eu am mancat cu varza de Bruxelles gratinata si castraveti acri.

Pofta Buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de vitel la tava cu legume