Rulouri din piept de pui cu carnat si cascaval

de mirela0911 in Pui, 4 Oct 2017 | 11693 vizualizari

 

Nu e mare filozofie in a prepara acest fel de mancare care poate fi servit la pranz, insa bucuria e mare cand vezi ca se mananca cu pofta si chiar se mai cere!

 

INGREDIENTE

  • 1 buc piept de pui, mare
  • 1 buc carnat subtire (tip cabanos)
  • felii de cascaval
  • sare roz de Hymalaia
  • piper proaspat macinat
  • boia dulce
  • 1 ceapa rosie
  • 1 gogosar rosu
  • 50 ml bulion
  • 2-3 lg ulei
  • garnitura: cartofi aurii la cuptor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui cu carnat si cascaval:

Se spala pieptul de pui, se sterge bine cu prosoape absorbante si se taie in doua. Se bate carnea ca pentru snitele dar nu asa subtiri. Se condimenteaza cu sare si piper. Se asaza peste felia de carne cascavalul si carnatul taiat in doua.

Se ruleaza strans ca o rulada si se prinde cu scobitori pentru a nu se desface. Se condimenteaza pe toata suprafata cu sare, piper si boia.

Se pune uleiul la incins si se asaza ruladele. Se intorc pe toate partile pana se albeste carnea.

Se ia un vas de yena si se asaza ruladele. Se picura si uleiul din tigaie. Se pune ceapa si gogosarul taiate in felii si se toarna putina apa. Se acopera vasul de yena cu folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 20 de minute. Dupa ce a trecut acest timp, se indeparteaza folia, se toarna bulionul si se mai da la cuptor pentru inca 10-15 minute.

Se serveste alaturi de cartofi aurii la cuptor si muratura preferata.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate adauga in vasul de yena si 2-3 catei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui cu carnat si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute