Rulouri pane din piept de pui(umplute cu ciuperci).

de lilik in Pui, 15 Iun 2011 | 7998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de piept de pui
  • 300 gr ciuperci champignon
  • 100 gr cascaval(optional)
  • 1 ceapa verde fara frunze
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • faina
  • 5-6 linguri pesmet
  • 3-4 linguri parmezan ras
  • sare,piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri pane din piept de pui(umplute cu ciuperci).:

Tocam marunt ceapa si usturoiul si le punem la calit cu putin ulei.

Ciupercile le stergem cu un prosop uscat si le feliem,iar cand ceapa incepe sa se rumeneasca le punem in tigaie si le lasam cateva minute,pana se inmoiaie,apoi le lasam sa se raceasca.

Cand sunt reci punem cascaval taiat cubulete si potrivim de sare si piper.

Luam cate o felie de piept,o presaram cu sare si punem pe suprafata 1-2 linguri de umplutura(depinde cat sunt de mari feliile),o intindem ,apoi rulam cu grija felia de piept pe care o inchidem la capete cu scobitori.Procedam asa pt fiecare felie in parte.

Batem oul cu sare si amestecam pesmetul cu parmezanul ras.

Luam cate un rulou si il dam prin faina,apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.

Prajim rulourile pe toate partile si cand sunt gata le scoatem pe un prosop de hartie pt a absorbii uleiul in exces.

Servim dupa plac cu garnitura preferata(eu am facut o salata de rosii).

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri pane din piept de pui(umplute cu ciuperci)." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjolute din carne de pasare cu sos de gogosari