Salam de biscuiti reteta cu nuca si stafide

de cocolina in Prajituri, 17 Mai 2012 | 9184 vizualizari

 

 Salam de biscuiti reteta

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 400 g biscuiti
  • 1 pahar lapte(200 ml)
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri margarina
  • 5 linguri zahar tos
  • stafide
  • miez de nuca
  • esenta rom
  • nuca cocos
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta cu nuca si stafide:

Salam de biscuiti reteta

Biscuitii se rup bucati cu mana si se pun intru-un castron. Se adauga 5 linguri zahar, cateva picaturi de esenta rom, 2 linguri bune de cacao, 2 linguri margarina, cateva stafide, miez de nuca taiat marunt, 1 plic zahar vanilat si 1 pahar lapte caldut. Se amesteca cu o lingura  toate ingredientele pana se topeste margarina. Pe o folie de ceolofan se presara nuca de cocos si punem compozitia pe folie. Cu ajutorul mainilor dam forma salamului de biscuiti si legam ciolofanul la capete. Se baga la frigider pentru 2-3 ore ca sa se intareasca putin.

POFTA BUNA! E UN DELICIU!!!!!!!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta cu nuca si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (17)

Maria68 1

18.05.2012, 10:16

tare bun

MIUTA 1

18.05.2012, 12:53

Sim0na 1

18.05.2012, 22:28

N-am mai facut de mult.. Imi place cum ti-a iesit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]