Salam de biscuiti, reteta simpla si delicioasa

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 11 Iul 2010 | 23887 vizualizari

 

Salam de biscuiti, reteta simpla si delicioasa
Pentru aceasta reteta vom avea nevoie de: biscuiti, margarina, lapte, zahar, cacao

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru Salam de biscuiti, reteta simpla si delicioasa:

  • 1 kg biscuiti
  • 250 g margarina
  • 400 ml lapte
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri cacao
  • esenta de rom
  • optional:rahat,stafide,ciocolata etc
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti, reteta simpla si delicioasa:

Cum se prepara Salam de biscuiti, reteta simpla si delicioasa:

Biscuitii se rup in bucati potrivite.

Intr-o cratita se pune cacaoa dizolvata in lapte, zaharul, margarina si esenta si se pune pe foc pana se topeste margarina si zaharul. Amestecul se toarna putin cate putin peste biscuiti (nu turnati tot lichidul odata pentru ca s-ar putea sa fie prea mult) si amestecati.

Compozitia se imparte in 3 parti, se aseaza pe o folie, se impacheteaza si se da forma rotunda cu mainile. Se lasa la frigider 3-4 h!

Aromat si bun este si Salam de biscuiti, reteta cu cocos , iar daca va doriti reteta clasica asa ca la mama acasa incercati reteta rapida de Salam de biscuiti

Va recomandam si o reteta altfel de Salam de biscuiti

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti, reteta simpla si delicioasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura " Cenusareasa"