Salată cu pește afumat

de elucubratiiculinare in Salate, 4 Sep 2012 | 9436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi aprox. 1 kg,
  • 2 cepe,
  • 50 g masline,
  • un peste afumat de aprox. 150 g,
  • maioneza dintr-un galbenus.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată cu pește afumat:

Cartofii se fierb intregi, se curata de coajă si se taie cubulete. Ceapa se taie fideluta, se freaca cu sare si se scurge de zeama lasata. Pestele se curata de pielita, se scot oasele si se toaca marunt. Se amesteca cartofii cu ceapa, se adauga ulei si putin otet.  Se adauga maslinele, pestele si maioneza.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată cu pește afumat" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Salata ultra-rapida cu sprot afumat