Salata de bame-reteta specific araba

de Mihaela11_jo in Salate, 31 Mai 2011 | 7474 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 de grame bame proaspete curatate de codite  
  • 3 rosii mari  
  • 1 ceapa de marime medie  
  • 5-6 catei de usturoi  
  • 3-4 linguri ulei de masline  
  • sare dupa gust  
  • piper proaspat macinat dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de bame-reteta specific araba:

Se taie marunt ceapa si usturoiul si se calesc  in uleiul de masline 4-5 minute.

Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie marunt.

Se adauga bamele la ceapa si se calesc inca 5 minute.

Se adauga rosiile taiate marunt si se fierb la foc mic pana se inmoaie( cca 20 de minute).

Se aseaza pe un platou si se servesc cu lipiea arabeasca sau ca salata simpla.

Se serveste calda sau dupa ce s-a racit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de bame-reteta specific araba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Delicii de Primavara cu aroma de Toamna

ieri la 22:31

Pariziene de post cu gem - Super pufoase si bune

de laura_n 7

pe 26.03 la 16:37

Mini gogoși de post - Cea mai rapidă și ușoară rețetă

pe 26.03 la 09:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata colorata cu fasole verde