Salata de ciuperci cu sfecla si usturoi

de COSTEO in Salate, 8 Apr 2013 | 7255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci ( de cultura sau de camp)
  • 3 capatani de sfecla rosie
  • 3 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ciuperci cu sfecla si usturoi:

Ciupercile se curata si se spala in mai multe ape apoi se lasa la scurs.

Se pun la fiert in apa cu sare .Sfecla se spala si intrega se fierbe separat sau se coace in cuptor(eu recomand a doua varianta) Dupa ce s-a fiert (sau copt) se curata de coaja si se taie felii subtiri sau se da pe razatoarea mare.

Ceapa se taie solzisori sau julien fiecare cum doreste si se inmoaie putin in ulei ( nu se rumeneste prea tare) dupa care se scoate din tigaie si se scurge de ulei.

Intr-o bol se pune sfecla apoi peste ea se pune ceapa si deasupra ciupercile ( scurse de zeama in care au fiert)

Se pregateste un sos din otet sau lamaie,sare,piper usturoi pisat si putin ulei se amesteca bine si se pune in bol peste celelalte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ciuperci cu sfecla si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]