Salata de conopida cu maioneza, usturoi si marar verde

de Valclaudia in Salate, 12 Mai 2017 | 12929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida medie
  • 2 galbenusuri crude
  • 1 galbenus fiert
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • un praf de sare de lamaie
  • 1-2 lingurite de mustar iute
  • 2-3-4 catei de usturoi pisati
  • sare dupa gust
  • piper rosu macinat dupa gust
  • 1 legatura marar verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de conopida cu maioneza, usturoi si marar verde:

Conopida se curata de frunze si se spala, apoi se pune la fiert, in apa cu sare.

Cand furculita patrunde usor in conopida, o scoatem din apa si o lasam la scurs si la racit.

Fierbem un ou, il racim si scoatem galbenusul.

Separam si galbenusurile de la ouale nefierte, il zdrobim si pe cel fiert, adaugam un praf sare de lamaie, apoi incepem sa incorporam in fir subtire uleiul.

Adaugam pe rand si linguritele de mustar.

Cand maioneza este gata, punem usturoiul pisat, mararul, piperul rosu, proaspat macinat, peste conopida tocata marunt si le amestecam cu maioneza.

Lasam la rece pana in momentul servirii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida cu maioneza, usturoi si marar verde" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci cu piept de pui si patrunjel