inca de cand am vazut reteta la ina, mi-am promis ca o sa fac si eu, insa abia la valcea am reusit sa o testez, am fost uimita cat de buna poate sa fie, sora mea m-a pus sa-i fac un ditamai castronul, ca sa-i ajunga, find si insarcinata, ina ms de reteta, foarte buna :*
Spalam fasolea, rupem coditele si atele, daca este nevoie si o punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert o punem la scurs si in acelasi timp si la racit.
Intre timp pregatim maioneza din 2 oua, o lingurita de mustar si ulei.
Taiem fasolea marunt, punem maioneza, tocam mararul, usturoiul il pisam si-l punem peste, condimentam cu sare si piper dupa gust si amestecam usor.( eu nu am pus foarte multa maioneza pt ca nu-mi place de fel maioneza, insa am inecrcat sa respect reteta cat de cat, am uitat si de morcov, nu am avut net acolo si am facut-o asa cum mi-am amintit :D, dar a iesit o splendoare si asa)
Se da la rece inainte de servire.
Noi am servit-o cu rosii.