Salata de gogonele pentru iarna

de MIUTA in Conserve, 24 Sep 2011 | 99794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi mari
  • 2 cepe mari
  • 2 kg gogonele
  • 15 bucati gogosari sau ardei gras
  • sare
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • 4 linguri zahar
  • 200 gr otet
  • o lingura de mustar clasic
  • 200 gr ulei+ 3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de gogonele pentru iarna:

Morcovii rasi si ceapa taiata solzisori se calesc 10 minute in 3 linguri de ulei.

Se taie gogonelele si gogosarii felii.

Intr-o cratita mare se pun 4 linguri zahar, 200 gr otet, foi de dafin si boabe de piper.

Se lasa sa fiarba pana se topeste zaharul, apoi se pun gogonelele, gogosarii si compozitia de ceapa cu morcovi.

Se fierbe 20 minute, timp in care facem o maioneza din lingura de mustar si 200 ml ulei.

Cand compozitia a fiert 20 minute se adauga maioneza de mustar si se mai fierbe inca 10 minute.

Se pune in borcane fierbinti si se pun sub paturi pana a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de gogonele pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari cu conopida in propria saramura