Salata de hering afumat cu sfecla si praz

de mihaelar63 in Salate, 28 Dec 2012 | 6007 vizualizari

 

Citisem pe undeva de o salata ruseasca cu peste afumat si sfecla. Eu am preparat-o dupa gustul meu .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr hering afumat
  • 500 gr salata sfecla rosie
  • 3 linguri maioneza
  • 3 linguri smanatana
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 praz
  • Zeama de la o lamaie
  • piper
  • salata verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de hering afumat cu sfecla si praz:

Prazul se taie marunt .

Pestele se curata de piele si oase si se marunteste .

 Se amesteca toate ingredientele  usor si se pun la rece intr-un castron tapetat cu folie alimentara .

Se serveste pe pat de salata verde a doua zi sau dupa cateva ore .

TIPS-URI

1

Pestele afumat contine suficienta sare , nu mai este nevoie de sare in plus .

2

Salata este mai buna dupa ce sta cateva ore la rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de hering afumat cu sfecla si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

28.12.2012, 12:37

-Ina - praz mai gasesti in super-market .
- Delia , da un semn inainte de a porni spre casa , va este in drum .
-Gaby , mie imi place musafir , dar la oameni dragi , unde stiu ce si cum gatesc
-Diana , reteta originara avea si cartofi fiert , dar fara sfecla pierzi culoarea minunata si suculenta ce balanseaza gustul pestelui afumat .
Cris , Ancuta vedeti , poate va place ideea de la salata de 24 de ore .

Lau 1

28.12.2012, 13:29

Rocsi 1

28.12.2012, 13:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se face Salata Suba, celebra salata ruseasca?