Salata de lubenita cu sunca si cascaval

de Panacris in Salate, 7 Iul 2012 | 4540 vizualizari

 

In zona in care m/am nascut, pepenului verde ii spune lubenita. In unele regiuni pepenele verde se consuma acompaniat de branza sau paine. Eu m/am ganidt la o combinatie mai de "oras". Va spun ca are un gust minunat si sfatuiesc si pe cei care nu combina dulce cu sarat , sa treaca peste prejudecati si sa incerce macar odata aceasta salata delicioasa!:)

 

INGREDIENTE

  • miez de lubenita (pepene verde) 300 g.,
  • sunca de Pui (sau orice fel de sunca) 100g.,
  • cascaval 100 g.,
  • otet balsamic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de lubenita cu sunca si cascaval:

Miezul de lubenita, cascavalul si sunca  se taie cubulete. Se amesteca usor intr/un castron, se presara putin otet balsamic si se consuma ca atare. Pofta buna! Simplu, racoros si delicios.

TIPS-URI

1

camtitatile sunt aleatorii, dupa gustul fiecaruia!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de lubenita cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata cipriota (greceasca, cu mici-mari diferente)