Salata de lubenita cu sunca si cascaval

de Panacris in Salate, 7 Iul 2012 | 4853 vizualizari

 

In zona in care m/am nascut, pepenului verde ii spune lubenita. In unele regiuni pepenele verde se consuma acompaniat de branza sau paine. Eu m/am ganidt la o combinatie mai de "oras". Va spun ca are un gust minunat si sfatuiesc si pe cei care nu combina dulce cu sarat , sa treaca peste prejudecati si sa incerce macar odata aceasta salata delicioasa!:)

 

INGREDIENTE

  • miez de lubenita (pepene verde) 300 g.,
  • sunca de Pui (sau orice fel de sunca) 100g.,
  • cascaval 100 g.,
  • otet balsamic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de lubenita cu sunca si cascaval:

Miezul de lubenita, cascavalul si sunca  se taie cubulete. Se amesteca usor intr/un castron, se presara putin otet balsamic si se consuma ca atare. Pofta buna! Simplu, racoros si delicios.

TIPS-URI

1

camtitatile sunt aleatorii, dupa gustul fiecaruia!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de lubenita cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf