Salata de teci de fasole cu maioneza si usturoi

de Andra_Constantinescu in Salate, 27 Iul 2016 | 5972 vizualizari

 

Mi-a spus cineva ca in tecile clasice cu usturoi pune si maioneza. Mi s-a parut interesanta ideea si am zis sa incerc si eu, la inceput cu mai putine teci. Ce credeti? Eu, care nu mananc teci cu usturoi de obicei (am mancat decat atunci cand am fost gravida), le-am mancat aproape pe toate (le-am servit cu rosii) si am pus repede altele la fiert ca sa guste si ceilalti.

 

INGREDIENTE

  • 200 g teci de fasole fideluta galbena;
  • doi catei de usturoi;
  • 60 g de maioneza de casa (doua linguri);
  • sare;
  • circa 1l apa pentru fiert tecile.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de teci de fasole cu maioneza si usturoi:

Se iau moatele de la teci, apoi acestea din urma se spala.

Se pune 1l de apa la fiert impreuna cu putina sare, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga tecile, intregi.

Dupa ce tecile au fiert, se lasa sa se racoreasca, se clatesc cu apa rece si se taie in bucati medii. Se pun intr-un castron, iar peste ele se adauga usturoiul (curatat de foi, spalat) presat. Se adauga maioneza de casa si se amesteca totul, potrivindu-se de sare la sfarsit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de teci de fasole cu maioneza si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole galbena cu iaurt