Din grau, orez sau mei, Wikipedia inventariaza nici mai mult, nici mai putin de 162 de tipuri diferite de paste. Cu denumiri si forme dintre cele mai hazlii, de la funditele farfalle italienesti la biáng biáng, un tip de paste foarte populare in China.
Desi astazi asociate cu bucataria italieneasca, de-a lungul istoriei, vase speciale din care se mancau taitei se pare ca au fost gasite in China, inca din Neolitic.
Pastele le fierbi ca-n indicatiile de pe pachet, adaugand fasolea verde  in ultimele 5-7 minute de fierbere. Concomitent, intr-o alta oala fierbi  tot atata timp cat pastele fasolea alba. Pastele cu fasolea verde se  clatesc, se scurg si se lasa sa se raceasca.
Procedezi la fel si cu fasolea alba. O scurgi, clatesti si racesti. Apoi  o amesteci cu iaurtul, putin ulei din conserva de ton, zeama de lamaie,  putina sare. Adaugi pastele, tonul maruntit, fasolea verde, ceapa  taiata solzisori si amesteci bine, cu grija sa nu pasezi compozitia.  Deasupra presari patrunjel tocat. La masa poti pune alaturi un bol cu  iaurt din care fiecare sa se serveasca cat doreste si jumatati de  lamaie.