Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Panacris in Salate, 12 Iul 2013 | 11424 vizualizari
Panacris 1
Danakarin, și eu fost scpeticăinițial, dar, culmea, chiar au gust de scrum și foc deschis, chiar dacă se coc sub capac!
d_madisor 1
Te rog spune-mi cum cureti vasul dupa pt ca raman niste pete negre pe care nu le pot scoate nici cu pasta speciala de la zeptter
Bună d_madisor, am curățat vasul cu pasta specială de la Zepter și un burete mai dur Trebuie să freci cu multă încredere, dar atenție, poate ai dat focul prea tare de s-a ars vasul
Krystyan Trendy 1
foarte gustoasa
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 16:37
la 15:01
la 09:13
ieri la 10:50
de Panacris 9
ieri la 09:30
9 comentarii
8 comentarii
7 comentarii
6 comentarii
8 voturi
7 voturi
RODIMUR
vasimur
MotanLaOale
gelu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
4301 puncte
Panacris 9
1462 puncte
mihaelar63 9
1183 puncte
Mitinita 7
1100 puncte
MotanLaOale 8
1087 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!