Salata exotica de quinoa cu avocado si mango

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Salate, 13 Mar 2013 | 9492 vizualizari

COMENTARII (34)

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

14.03.2013, 09:29

simona eu am gasit quinoa expandata cu care n-a trebuit sa fac nimic, doar sa le adaug in salata . pentru cealalta varianta, cred ca ar fi bine s-o consumi imediat ca sa nu aiba timp sa se inmoaie

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

14.03.2013, 09:33

Simona, din cate stiu eu se fierbe al fel ca si cus-cus-ul. Se fierbe in putina sare: 1 cana de quinoa la 2 sau 3 cani de apa. Dupa fierbere, vasul se ia de pe foc si se lasa acoperit pentru ca quinoa sa absoarba tot lichidul. Este mai lipicios decat orezul deoarece are un continut de amidon mai redus. Spor

simona72 1

14.03.2013, 09:45

din cel expandat am si eu, dar am crezut ca si asta trebuie fiert, deaia mi s-a facut terci, acum am inteles ce e si cu asta expandat, multumesc mult....pupici

Bucatardinpasiune 1

14.03.2013, 17:49

O minunatie de salata!!!

mamaieelena 1

14.03.2013, 18:11

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

14.03.2013, 22:32

Multumesc

Valclaudia 1

22.10.2013, 21:20

ce bine arata!

Krystyan Trendy 1

05.01.2014, 01:55

buna salata

monik80 1

22.03.2015, 07:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]