Salata japoneza cu sparanghel si tofu

de Ksenya in Salate, 21 Mar 2013 | 5534 vizualizari

 

Reteta vine din Japonia si se prepara in 10 minute.Este ideala atat pentru vegani cat si pentru cei care tin post.

Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 200-250 g sparanghel
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 3 linguri sos de soia
  • coaja rasa de la o jumatate de lamaie
  • o ligurita de zagar
  • 2 linguri ulei de susan
  • 100 g tofu
  • ceapa verde( de la o ceapa)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata japoneza cu sparanghel si tofu:

Se spala sparanghelul si se taie oblic.Se pune la fiert intr-un litru de apa, se adauga o lingura de sos de soia si se fierbe 5 minute, apoi se lasa la scurs.

Se amesteca restul de sos de soia, sucul de lamaie, coaja de lamaie, zaharul si uleiul, adaugam tofu taiat cubulete si ceapa taiata marunt.

Pentru a se patrunde bine, ar fi de preferat sa lase cam 15 minute

TIPS-URI

1

Varfurile de la sparanghel se fierb doar 3 minute.

2

Pentru decor se poate orna cu seminte de susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata japoneza cu sparanghel si tofu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de avocado