Salata primavaratica de post

de Bucataras Diana in Salate, 10 Mar 2019 | 2775 vizualizari

 

"retete de post creative"

 

INGREDIENTE

  • 3 napi,
  • 1 cartof dulce,
  • 1 gulie,
  • 1 morcov,
  • un castronel rucola,
  • 1 castronel baby spanac,
  • 1 legatura ridichi,
  • 1 legatura ceapa verde,
  • 1 ardei capia,
  • 1 rodie,
  • 1 sfecla,
  • 300 g tofu cu chimen,
  • 200 g masline,
  • 150 g alune prajite si sarate,
  • sare,
  • ulei de rapita,
  • sucul de la 1/2 lamaie.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata primavaratica de post:

Spalam si punem sfecla la copt. Radem morcovul, cartoful dulce si gulia si tocam ceapa verde, ardeiul,napul si ridichile. Scoatem semintele de rodie si tocam tofu cubulete. Dupa ce se racoreste un pic sfecla o curatam. o taiem bucati si o blendam cu ulei de rapita, suc de lamaie si putina sare. Amestecam toate legumele intr-un castron incapator, adaugam sosul de sfecla, apoi tofu, maslinele si alunele. Potrivim gustul de sare si servim. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata primavaratica de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata italiana de ton si orez