Salata romaneasca de primavara

de Ancutsa in Salate, 19 Feb 2017 | 3751 vizualizari

 

Daca va ramane pui prajit de la o alta masa, puteti pregati o salata satioasa si hranitoare, incluzand alte ingrediente. Asta am facut si eu, adaugand si cateva oua fierte, morcov ras, salata verde si usturoi verde (cultivat de mine pe balcon, pentru ca imi place mult sa cultiv legume si verdeturi in limita spatiului :)
"Dragostea e o salata"...

 

INGREDIENTE

  • 3 oua fierte
  • cateva fire de usturoi verde
  • pui prajit taiat fasii
  • 1 morcov
  • 1 salata verde
  • 1 praz
  • masline
  • 1 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata romaneasca de primavara:

 

Se fierb ouale 10 minute. Se racesc si se curata. Eu am considerat 3 oua pentru 4 portii, pentru ca oricum le tai jumatati si nu toata lumea mananca la fel.

 Puiul ramas (de la o alta masa) se taie fasii mici. Puteti adauga sau nu pui, dupa cum va place.

 Se spala legumele. Ardeiul si prazul se taie betisoare, morcovul se da pe razatoare, apoi se aranjeaza pe un platou. Se adauga in mijloc puiul, pe margini ousoarele, din loc in loc, legumele si maslinele. Se presara sare si piper si ulei, dupa gust.

 Pofta buna!

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/02/salata-romaneasca-de-primavara.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata romaneasca de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]