Salau pane cu cimbrisor lamaiat

de mihaelar63 in Salau, 14 Iun 2014 | 4191 vizualizari

 

Am folosit salaul pane ca aperitiv . Daca se pune langa el o garnitura poate fi luat si ca masa principala .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg salau
  • 100 gr faina alba
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingura cimbrisor lamaiat tocat
  • ulei pentru prajit
  • rosii, castraveti,lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau pane cu cimbrisor lamaiat:

Salaul se curata , se spala si se feliaza bucati .

Sarati si piparati pestele .

Se sparg doua oua care se bat bine cu lapte , sare si cimbrisor tocat.

Pestele se da prin faina alba . Scuturati bine de surplusul de faina .

Salaul se trece prin oul batut si se prajeste in ulei incins pe ambele parti .Se scoate pe un servetel de hartie care va absorbi surplusul de ulei .

Serviti salaul pane cu cimbrisor alaturi de legume proaspete si lamaie

TIPS-URI

1

Daca aveti oua de casa , spargeti separat fiecare ou pentru a le verifica prospetimea .Albusul trebuie sa fie clar si galbenusul sa nu se imprastie , sa aiba o culoare frumoasa si omogena galben-portocalie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau pane cu cimbrisor lamaiat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste imbatat