Saleuri

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 9 Iul 2010 | 17748 vizualizari

 

le-am facut ca sa le avem pt maine pe drum, plecam la valcea si nu mai am rabdare, nu mai trece ziua de azi.....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj congelat ( bella )
  • susan
  • mac
  • branzica rasa
  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri:

Se decongeleaza aluatul, se taie fasii, sau in forma in care doriti.

Ungem o tava cu ulei, punem fasiile de saleuri pe care le ungem cu galbenus, se presara branzica rasa, mac,  susan. ( sare, doar daca este cazul, depinde cat de sarata e branza).

Le dam la cuptorul incins pana se umfla si se rumenesc, aproximativ 10 min.

sunt foarte bune, atat calde cat si reci, nici nu se copara cu cele cumparate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Miha 1

09.07.2010, 17:45

Arunca fo doo si la Iasi!

Dana Cristea - pusikmea 1

09.07.2010, 18:45

vero, ms, miha prinde

Rocsi 1

10.07.2010, 11:06

toata ziua as manca la ele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarte Tatin