Saleuri cu branza

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2015 | 5778 vizualizari

 

Noua ne-au placut mult aceste saleuri. Se fac foarte usor si sunt tare gustoase.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aprox. 40 de bucati:
  • 400 g aluat foietaj
  • 1 ou
  • branza sarata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu branza:

Intindem foaia de aluat foietaj pe suprafata de lucru. Presaram branza sarata pe toata foaia si intindem cu sucitorul pana cand branza intra in aluat. 

Cu ajutorul unui cutit taiem pe verticala fasii de aprox. 2 cm latime, iar apoi mai trasam inca doua linii pe verticala, impartind foaia in 3.

Daca vreti ca saleurile sa fie mai mari, impartiti foaia in doua.

Tapetam o tava cu hartie de copt si punem fasiile de aluat, pe care le-am rasucit la mijloc. (eu le-am copt in 2-3 ture, depinde de cat de mare aveti tava)

Batem oul intr-un bol si ungem saleurile din tava.

Dam tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru aprox 12-15 minute sau pana cand acestea se rumenesc frumos. 

La fel procedam si cu restul saleurilor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

ieri la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

ieri la 13:55

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]