Saleuri cu branza telemea

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2012 | 8742 vizualizari

 

ceva rapid de rontait

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • telemea sarata de vaca
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu branza telemea:

Aluatul de foietaj se lasa sa se dezghete la temperatura camerei. Se rade branza telemea pe razatoarea cu ochiuri mici. Se presara pe suprafata aluatului si apoi se intinde cu sucitorul sa intre branza in aluat. Se taie sub diverse forme si se mai fac si rasucele. Se pun in tava pe hartie de copt si se dau la cuptor pana se rumenesc putin. Sunt bune si reci si calde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu branza telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

28.12.2012, 19:48

ANNA_46 1

28.12.2012, 22:21

Foarte bune saleuri

mihaelar63 1

29.12.2012, 01:24

Si eu vreau , si o bere
Sa pot dormi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

ieri la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

ieri la 10:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covrigei si saratele