Sandvis cald cu pastrama si cascaval Delaco

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 21 Oct 2012 | 4129 vizualizari

COMENTARII (30)

Rocsi 1

21.10.2012, 15:17

Astea sunt singurele ce le mananc si eu

Angelina_Elena 1

21.10.2012, 15:21

Rocsi, si mi-e imi plac mai mult astea!

Rocsi 1

21.10.2012, 15:29

Eu cele crude nu le mananc sincer, astea imi plac ca e cascavalul ala topit, cald..mmmmmm

Bya Ralu 1

21.10.2012, 15:41

delicios

T I M E A 1

21.10.2012, 15:45

ce frumos arata

RoXx 1

21.10.2012, 15:46

mi-ar prinde bine unul delicios

Bunica 1

21.10.2012, 16:22

Buun!

Lau 1

21.10.2012, 16:31

place

Merisor 1

21.10.2012, 16:52

Prezentare frumoasa ca de obicei!

Valclaudia 1

21.10.2012, 17:22

apetisnt tare acest sandvis...

Angelina_Elena 1

21.10.2012, 18:22

Rocsi, si mie imi place cum se intinde cascavalul cand e cald!

Angelina_Elena 1

21.10.2012, 18:23

Gurita

Angelina_Elena 1

21.10.2012, 18:24

multumesc Timi!

Angelina_Elena 1

21.10.2012, 18:25

multumesc Roxx!

Angelina_Elena 1

21.10.2012, 18:27

Buni

Angelina_Elena 1

21.10.2012, 18:30

Lau

Angelina_Elena 1

21.10.2012, 18:31

multumesc frumos Meri!

Angelina_Elena 1

21.10.2012, 18:34

Claudia

Calinnicola1997 1

21.10.2012, 18:44

Angelina_Elena 1

21.10.2012, 18:57

Calin

MotanLaOale 1

21.10.2012, 19:56

Angelina_Elena 1

21.10.2012, 20:31

Vladimir

LUK 1

22.10.2012, 09:44

bun bun

elucubratiiculinare 1

22.10.2012, 13:56

dupa ce am papat sandvis-ul tau m-am incalzit

lilik 1

22.10.2012, 16:07

suuper bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur